Waarom ben ik gestart met Apprend? Zullen we even kennismaken…?
Mark Luikens

Mark Luikens

Mijn naam is Mark Luikens. Na een paar jaren les gegeven te hebben in natuur- en scheikunde en elektrotechniek heb ik besloten mijn onderwijsvaardigheden op een andere manier te willen gebruiken.

Aan het einde van 2011  was het tijd om het anders aan te pakken en ben ik begonnen met Apprend Studiebegeleiding.
Mijn doel was om de mogelijkheid te bieden aan leerlingen die achterlopen om persoonlijk bijles te krijgen. Het verschil? Dat wij thuis de bijles geven. Zo hoeven ze niet in het donker te fietsen of moeten de ouders de kinderen wegbrengen. Hiervoor heb ik Apprend Studiebegeleiding opgezet. Apprend is overigens afgeleid van het Franse woord Apprendre wat niets minder betekent dan ‘leren’.

Niet veel later zijn daar cursussen aan toegevoegd, dit om alles nog completer te maken. Zo kunnen we nog beter zeggen: “Voor elke leervraag een oplossing!”

Bij de start van Apprend Studiebegeleiding in januari 2012 richtte ik mij vooral op de directe omgeving van Zwolle. Omdat goed onderwijs een recht van elke leerling is en veel van hen ondersteuning nodig hebben is het van belang dat Apprend Studiebegeleiding in heel Nederland zijn diensten aan gaat bieden. U zult ons in een steeds groter gebied tegenkomen.

Inmiddels, in 2014 kan ik met volle overtuiging zeggen dan Apprend een bedrijf is die zich richt op de voorwaarden voor goed onderwijs, met de komst van Apprend Docenten waar wij ons richten op de personeelsvoorziening voor het onderwijs is dit plaatje compleet.

Bent u benieuwd wat Apprend Studiebegeleiding, Cursussen of Docenten voor u kan betekenen?

Bent u:
particulier en wilt u hulp voor uw zoon of dochter,
of..
bent u ondernemer en wilt u een cursus organiseren voor medewerkers,
of..
bent u verbonden aan een school en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag kom ik of een van mijn collega’s langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen gaan kijken waar de vraag ligt en op welk vlak Apprend het beste kan ondersteunen. Zo ontstaat er dan een plan voor een bijvoorbeeld, bijlessen, een cursus of uw voorziening in de personeelsbehoefte.

Wilt u vrijblijvend kennis maken met ons en onze manier van werken? Neem contact op met mij op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op uw thuis- of werklocatie.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel, dus waagt u rustig een belletje of stuur een mailtje.

Een vriendelijke groet,

Mark Luikens

Share Button