Een klein stukje geschiedenis, Mark Luikens, de oprichter van Apprend wilde een andere bijdrage gaan leveren aan het onderwijs dan enkel voor de klas staan. Apprend Studiebegeleiding moest het mogelijk maken om individuele begeleiding te bieden aan leerlingen die op school niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Inmiddels is te zeggen dat Apprend Studiebegeleiding is uitgegroeid tot een organisatie die er in slaagt leerlingen de juiste begeleiding te bieden als het gaat om vakinhoudelijke problemen, danwel leerproblemen, dit alles op individuele basis Рvoor iedere leerling een pak op maat. Apprend Studiebegeleiding is inmiddels actief in een groot gedeelte van Nederland en werkt hard aan uitbreiding van haar werkgebied middels zelfstandig werkende regioleiders in de vorm van franchisenemers.

Niet veel later kwam het logische vervolg, het aanbieden van cursussen. Naast het geven van vakinhoudelijke bijlessen nu ook cursussen, voornamelijk taalcursussen. Apprend Cursussen is de uitbreiding naar de particulier die graag voor zijn vakanties een taal wil leren, maar ook naar bedrijven die hun medewerkers een vreemde taal willen laten leren voor zakelijk gebruik. Ook hier kijken we naar de specifieke wensen van u als klant. Wat is de wens om te leren? Een taal leren voor de vakantie is namelijk iets heel anders dan zakelijk een taal goed beheersen. Apprend biedt maatwerk, ook als het gaat om cursussen.

Met de komst van Apprend Docenten is het plaatje compleet geworden. De voorziening in onderwijspersoneel voor scholen en andere instellingen die docenten (en onderwijs ondersteunend personeel) inzetten kunnen nu ook bij Apprend terecht. Apprend Docenten is niet zomaar een ‘uitzendbureau’, het is een partner die het onderwijs ontzorgt. Ook op dit vlak is maatwerk van belang, zoekt u bijvoorbeeld kortstondig een invaller of heeft u een bepaalde periode iemand nodig? Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Met de komst van Apprend Docenten is Apprend een totaaldienstverlener geworden wanneer het gaat om onderwijsmensen en wensen.

Share Button