Locatieleider worden? Aan de slag als zelfstandige? Maar niet alleen!

Wilt u graag uw eigen locatie leiden onder het concept van Apprend Studiebegeleiding en aan de slag als zelfstandige? Wilt u franchisenemer worden, weinig risico lopen en met lage kosten een interessante verdienste verwezenlijken?

Klikt u hier voor de vacatureomschrijving

Zelfstandig worden is voor velen een goede keuze, een lastige beslissing maar wel een met veel kansen voor u zelf!

Apprend Studiebegeleiding is een bedrijf dat bijlessen en huiswerkbegeleiding verzorgt binnen elk vakgebied en voor iedere hulpvraag. Wij willen dit graag in heel Nederland verzorgen, en zijn momenteel nog op zoek naar mensen die graag een eigen organisatie willen oprichten en hard willen werken voor hun eigen verdiensten!

Dit is uw kans, wanneer u onder deze goede naam wilt gaan werken als zelfstandige zullen wij u op weg helpen als ondernemer en u blijven ondersteunen! U bent het gezicht van Apprend Studiebegeleiding binnen uw eigen regio, u heeft uw eigen klanten, uw eigen verdiensten, maar u staat er niet alleen voor!

Apprend Studiebegeleiding staat voor u open om nu in te stappen, wilt u graag weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Mark Luikens via , u kunt ook een e-mail sturen naar mark@apprend.eu voor vragen en meer informatie.

Klik hierĀ om meteen te solliciteren.

Share Button